Sagt av föräldrar & elever

Vi blev så otroligt nöjda över hur professionella och trevliga alla var

Hejsan, Våran son Linus var nyligen i helgen på parkour lägret som var hos er. Vi blev så otroligt nöjda och överraskade över hur professionella och trevliga alla var, särskilt en tränare vid namn George. Vi pratade lite med honom för att höra sig för hur man går tillväga för att kunna fortsätta med parkour för våran son med honom som tränare. Vi blev så lyckliga över när vi hörde att han har en egen grupp på söndagar nu som börjar i Sofia skolan och sa att det finns plats för honom där. Men nu när vi försöker boka så är allting fullbokat. Finns det någon som helst möjlighet att få med honom där? Vore otroligt tacksamma för svar. Med Vänlig Hälsning Jenny

Parkourkursen + ledarna är super super!

Hej,

Min son Liam går på Parkour på Lilla Adolf Fredrik skola. Han är även med på alla läger ni anordnar och han tycker att parkourkursen + ledarna är super super!

Hälsningar
Patricia

Tack för en supercamp!

Hej Annika,

Tack för en supercamp! Mina pojkar, Edvard och Vilhelm, var supernöjda och glada. Härligt upplägg på hela grejen. Hade pojkarna fått bestämma så hade de hakat på direkt. Jag måste dock ta en diskussion med dem för om de ska börja träna parkour  så måste de avsäga sig lite andra idrotter som krockar med tiderna nedan.

Återkommer inom kort.

/Johan

Vi vill tacka för en jättebra vecka!

Hej!

Vi vill tacka för en jättebra vecka i Trollbäckshallen förra veckan. Lägret var inspirerande för barnen och det bästa på hela sommarlovet. Tränarna var professionella och hade ett fint förhållningssätt. De var lyhörda och hade ett trevligt bemötande både mot barnen och oss vuxna.
Ett särskilt tack till Ingela som såg mitt barn och lyfte fram hans egenskaper. Hon sa fina saker till honom och om honom som stärkte hans självkänsla och det värmer i hjärtat. Att vuxna ser barn kan vara avgörande för barnets framtid i tron på sig själv. Tack!

Vi hoppas på ett nytt läger i Tyresö nästa år!!
Med vänlig hälsning, Maja, mamma till Noel

Eleverna fick en inblick i en växande sport av kompenta ledare

Parkourpassen med Johan och Harry var ett inslag i undervisningen som välkomnades av både elever och av mig som lärare. Eleverna fick en inblick i en växande sport av kompenta utövare som kunde knyta an till barnen på ett proffsigt sätt och jag som lärare i idrott och hälsa fick värdefull input jag kan ta med mig till undervisningen.

Carl-Johan Osvald
Lärare idrott och hälsa
Vittra Sjöstaden

Det är tredje året i rad

Hej!

Jag hade tre killar som gick Multisportcamp förra veckan, den äldsta gruppen. ( 01-02 och en 03:a) Det är tredje året i rad som de går hos er.

Vilken vecka de hade!! Bästa hittills. Bra och rolig varierande träning, de hade träningsvärk varje dag :o)) Parkourtränaren var bäst!
God mat oftast, de saknade spaghetti med köttfärssås.

Det som de klagade på var några av de andra barnen var lite slöa, tjejerna var för länge i omklädningsrummet, så de fick vänta med att gå och äta.

Annars en toppenvecka, tack för det!

Hälsningar

Katariina
En mamma som tycker att barn ska träna

Tack för denna termin!

Hej,

Tack för info och ett stort tack för denna termin!
Tyvärr kan Anders inte vara med vid nästa två träningstillfällen men vi kommer att anmäla honom till nästa termin.

Anders som anser att han inte är någon “sportkille” ser verkligen fram mot parkour träningen på söndagarna i Gustav Vasa skolan.
Han kommer alltid därifrån entusiastisk och glad så en stor eloge och tack till era bra killar i detta fall Behrooz som ger barnen
självförtroende och hjälp och peppar dem till bra träning!!

Hälsningar och trevlig sommar

mvh
Charina

Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus

Hej Annika,
Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus. Min dotter anmälde sig till en provlektion i tennis söndag den 22/9 kl 15. Men hon har ändrat sig och vill inte testa tennis. Hon vill gärna börja på Parkour på onsdagar Nybörjare kl 18 på GIH. Har du platser kvar? Hon är även anmäld till Friidrott på söndagar.

Otroligt trevliga ledare ni har och fint bemötande. Det är så man inspirerar unga.

Hälsningar, Lota